با فعال شدن واحد‌های بسته‌بندی پیاز:
850 تن پیاز با برچسب محصول سالم صادر شد


مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت : با فعال شدن واحدهای بسته بندی پیاز 850 تن پیاز بسته بندی شده با بر چسب محصول سالم به کشورهای منطقه صادر گردید .

به گزارش اخبار چاپ به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی مهندس ایاز برنو با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی با 24 درصد تولید پیاز کشور و تصاحب عنوان اولی تولید آن در کشور قابلیت ویژه ای جهت گسترش صنایع بسته بندی و فرآوری پیاز در سطح منطقه را دارد اظهار داشت: با انجام برنامه های مدون جهت توسعه واحدهای بسته بندی و ایجاد مراکز فرآوری پیاز خواهیم توانست در ارز آوری پیاز به کشور حساب ویژه ای روی این محصول تولیدی باز کنیم .
وی با اشاره به اینکه بایستی تحقیقات علمی لازم جهت یافتن گزینه های فرآوری جدید پیاز با هدف کاهش ضایعات این محصول تولیدی انجام گیرد اضافه کرد: سازمان جهادکشاورزی استان تسهیلات ویژه ای برای افرادی که بخواهند در زمینه ایجاد واحدهای فرآوری و بسته‌بندی اقدام نمایند واگذار می‌کند .
مهندس برنو با اشاره به اینکه عمده پیاز بسته بندی شده در استان به کشورهای ارمنستان ، آذربایجان و امارات صادر شده است خاطر نشان کرد: ایران با 52 هزار هکتار اراضی سطح زیرکشت ، 2 درصد کل سطح زیر کشت پیاز جهان را دارا بوده و با یک میلیون و نهصد هزار تن تولید و 36 تن عملکرد متوسط تولید در هر هکتار ، 4 درصد تولید پیاز در دنیا را از آن خود ساخته است که با انجام اقدامات اصولی همچون؛ آموزش های لازم و اخذ تجربیات کشورهای دیگر می توان این میزان تولید را به عملکرد 65 تن در هکتار در سال رسانید .
وی با اشاره به اینکه گسترش صنایع بسته بندی و فرآوری باعث کاهش ضایعات پیاز خواهد شد افزود : این کار همچنان که زمینه مطمئن تری برای تولید پیاز سالم فراهم خواهد کرد، نوسانات عرضه را کاهش داده و ثبات نسبی قیمت پیاز را برای سال های مختلف در بازار مصرف برقرار خواهد ساخت

منتشر شده در تاریخ ۱۳۸۹ دوشنبه ۱۵ آذر


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است




نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما: