با فعال شدن واحد‌های بسته‌بندی پیاز:
850 تن پیاز با برچسب محصول سالم صادر شد


مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت : با فعال شدن واحدهای بسته بندی پیاز 850 تن پیاز بسته بندی شده با بر چسب محصول سالم به کشورهای منطقه صادر گردید .

به گزارش اخبار چاپ به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی مهندس ایاز برنو با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی با 24 درصد تولید پیاز کشور و تصاحب عنوان اولی تولید آن در کشور قابلیت ویژه ای جهت گسترش صنایع بسته بندی و فرآوری پیاز در سطح منطقه را دارد اظهار داشت: با انجام برنامه های مدون جهت توسعه واحدهای بسته بندی و ایجاد مراکز فرآوری پیاز خواهیم توانست در ارز آوری پیاز به کشور حساب ویژه ای روی این محصول تولیدی باز کنیم .
وی با اشاره به اینکه بایستی تحقیقات علمی لازم جهت یافتن گزینه های فرآوری جدید پیاز با هدف کاهش ضایعات این محصول تولیدی انجام گیرد اضافه کرد: سازمان جهادکشاورزی استان تسهیلات ویژه ای برای افرادی که بخواهند در زمینه ایجاد واحدهای فرآوری و بسته‌بندی اقدام نمایند واگذار می‌کند .
مهندس برنو با اشاره به اینکه عمده پیاز بسته بندی شده در استان به کشورهای ارمنستان ، آذربایجان و امارات صادر شده است خاطر نشان کرد: ایران با 52 هزار هکتار اراضی سطح زیرکشت ، 2 درصد کل سطح زیر کشت پیاز جهان را دارا بوده و با یک میلیون و نهصد هزار تن تولید و 36 تن عملکرد متوسط تولید در هر هکتار ، 4 درصد تولید پیاز در دنیا را از آن خود ساخته است که با انجام اقدامات اصولی همچون؛ آموزش های لازم و اخذ تجربیات کشورهای دیگر می توان این میزان تولید را به عملکرد 65 تن در هکتار در سال رسانید .
وی با اشاره به اینکه گسترش صنایع بسته بندی و فرآوری باعث کاهش ضایعات پیاز خواهد شد افزود : این کار همچنان که زمینه مطمئن تری برای تولید پیاز سالم فراهم خواهد کرد، نوسانات عرضه را کاهش داده و ثبات نسبی قیمت پیاز را برای سال های مختلف در بازار مصرف برقرار خواهد ساخت

منتشر شده در تاریخ ۱۳۸۹ دوشنبه ۱۵ آذر