به گزارش اخبار چاپ و به نقل از پكجینگ نیوز، هینز توضیح داده است كه این بستهبندی كه موسوم به "Dip & Squeeze " (غوطهوری و فشاری) است "پیشرفتی بزرگ در بستهبندی" است چرا كه لبه آن میتواند برای غوطهور كردن غذا در سس باز و در عین حال سر آن میتواند برای ریختن آن بر روی غذا پاره و جدا شود.
سخنگویی از هینز انگلستان این نوع بستهبندی را نوآوری هیجانانگیزی توصیف كرد و گفت: شركت بنا دارد بسته به استقبال و موفقیت این محصول در آمریكا، آن را روانه بازارهای دیگر جهان كند.
این بستهبندی سه برابر بیشتر از یك بسته نه گرمی استاندارد، گنجایش دارد و طراحیاش نیز جذابتر شده است.
دیو سیزینسكی، یكی از معاونان هینز نیز گفت: بستهبندی "Dip & Squeeze " غذا خوردن سرپایی را آسانتر و جالبتر میكند.
او گفت: «از فرو بردن ناگت و سیبزمینی سرخكرده در سس تا ریختن آن بر روی همبرگر، این بستهبندی برای همه این كاربردها انعطافپذیری دارد.بنابراین، مصرفكننده میتواند سس را بر روی هر چیزی و هر كجا كه خواست مصرف كند.»