مدیرکل دفتر امور چاپ در نشست خبری اعلام کرد:
برگزاری بین‌المللی جشنواره صنعت چاپ ؛ از سال آینده


علمشاهی گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار بر این شد که سیزدهمین دوره جشنواره به صورت منطقه‌ای برگزار شود اما با توجه به مشکلات صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که دوره سیزدهم به صورت کشوری برگزار شود اما برنامه‌ریزی برای دوره چهاردهم به صورت منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود.

 نشست خبری دوازدهمین دوره  مسابقات تخصصی صنعت چاپ در محل دبیرخانه دائمی مسابقات تخصصی چاپ و با حضور احمد علمشاهی، مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسعود فرشی‌فرید، دبیر دوازدهمین دوره مسابقات تخصصی چاپ، رضا رضایی، رییس هیات داوران مسابقات جشنواره چاپ،  سیدمهدی جعفری، مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصحاب رسانه برگزار شد.

 

به گزارش اخبار چاپ،در این نشست که با حضور نمایندگان رسانه‌های مختلف برگزار شد، علمشاهی به تبیین جایگاه صنعت چاپ در کشور پرداخته و گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار بر این شد که سیزدهمین دوره جشنواره صنعت چاپ به صورت منطقه‌ای برگزار شود اما با توجه به مشکلات صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که دوره سیزدهم به صورت کشوری برگزار شود اما برنامه‌ریزی برای دوره چهاردهم به صورت منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود.

 

وی در ادامه به اثرگذاری صنعت چاپ در کشورهای توسعه یافته اشاره کرده و افزود: صنعت چاپ در هر کشوری بسیار تاثیرگذار است. نمی‌توان سیاست، فرهنگ، هنر و صنعت کشورها را بررسی کرد و در آن نقش و سهمی از صنعت چاپ را ملاحظه نکرد. صنعت چاپ هم در بعد فرهنگی و هم در بعد صنعتی بسیار اثرگذار است.

 

مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره وضعیت چاپ کشور گفت: در حال حاضر حدود 4 هزار و 113 واحد چاپی فعال در کشور وجود دارد. این حجم از واحدهای چاپی توانسته‌اند 20 هزار نفر را به صورت مستقیم و 100 هزار نفر را به طور غیرمستقیم به اشتغال وادارند. امروزه شاهد رشد اشتغال در صنعت چاپ در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون هستیم.

 

وی تصریح کرد: هدف دفتر امور چاپ این است که زیرساخت‌های چاپ را برای توسعه فراهم کند. گام‌های متعددی برای این امر صورت گرفته است. تفاهمنامه با وزارت صنعت، معدن و تجارت، ورود به صندوق توسعه ملی، ساخت شهرک‌های صنعتی و معرفی صنعت چاپ به مسوولان و مردم از گام‌های اصلی برای معرفی صنعت چاپ به مردم است.

 

احمد علمشاهی جایگاه مسابقات صنعت چاپ را بسیار مهم دانسته و اظهار کرد: این مسابقات باعث ارتقای سطح فرهنگی آثار چاپی خواهد شد. همین ‌جا اعلام می‌کنیم سیزدهمین جشنواره با تمام توان مجموعه دفتر امور چاپ و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.

 

مدیرکل دفتر امور چاپ پاسداشت صنعت چاپ و تکریم پیشکسوتان این صنعت، بسترسازی جهت ارتقای کیفیت محصولات، شناسایی قابلیت‌های صنعت چاپ و همدلی میان اهالی صنعت چاپ را از اهداف برگزاری مسابقات آثار چاپی نام برد و اعلام کرد: شورای سیاستگذاری جشنواره صنعت چاپ به منظور هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره ملی صنعت چاپ تاسیس شده است تا در این بستر بتوانیم از دیدگاه‌های تمام طیف‌ها بهره بگیریم.

 

مسئول برگزاری سیزدهمین دوره جشنوراه صنعت چاپ تصریح کرد: جشن کارگران صنعت چاپ هشتمین دوره مسابقات فرهنگی و ورزشی و مسابقات آثار چاپی از جمله برنامه‌های ویژه این جشنواره در این دوره خواهد بود.

 

وی ادامه داد: ایران با توجه به جایگاه منطقه‌ای خود می‌تواند جایگاه مطلوبی در صادرات صنعت چاپ داشته باشد. بنابراین با افزایش کیفیت محصولات چاپی می‌توانیم بازار منطقه را در اختیار بگیریم. با برگزاری این مسابقات سایر کشورها با توانایی ایران به خوبی آشنا خواهند شد و ما می‌توانیم صنعت چاپ ایران را با آثار برگزیده این مسابقات به دنیا معرفی کنیم.

 

علمشاهی در پایان گفت: امسال به مسابقات استانی توجه ویژه‌ای شده است اگر آثار ارسال شده به دبیرخانه به حد نصاب برسد 30 مسابقه استانی خواهیم داشت. علیرغم اینکه بیش از 40 درصد چاپ ایران در تهران قرار دارد اما این نباید باعث نادیده گرفتن شهرستان‌ها شود. مسابقات آثار چاپی با سابقه یازده ساله امروز دارای یک برند است و مراکز چاپی با انتخاب در این مسابقات می‌توانند زیر نظر این برند خود را به دنیا معرفی کنند.
منتشر شده توسط اخبار چاپ در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است




نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما: