با ادغام دو غول انتشاراتی به صورت رسمی صورت گرفت
راه اندازی بزرگ‌ترین انتشاراتی جهان


دو شرکت انتشاراتی "برتلزمان" و "پیرسون" دوشنبه (اول ژوئیه / دهم تیر) تصمیم خود مبنی بر ایجاد بزرگ‌ترین شرکت انتشاراتی جهان را عملی کردند. این دو شرکت قدرتمند امیدوارند که بتوانند از این طریق در آینده با شرکت‌های اینترنتی چون آمازون، اپل و گوگل رقابت کنند.

 شرکت‌های "برتلزمان" و "پیرسون" قرارداد ایجاد بزرگ‌ترین انتشاراتی جهان را امضا کردند که نام "پنگوئن راندوم هاوس" را یدک می‌کشد. هدف این اقدام، رقابت با شرکت‌های اینترنتی و حضور بیشتر در بازارها‌ی در حال رشد اعلام شده است.

 دو شرکت انتشاراتی "برتلزمان" و "پیرسون" دوشنبه (اول ژوئیه / دهم تیر) تصمیم خود مبنی بر ایجاد بزرگ‌ترین شرکت انتشاراتی جهان را عملی کردند. این دو شرکت قدرتمند امیدوارند که بتوانند از این طریق در آینده با شرکت‌های اینترنتی چون آمازون، اپل و گوگل رقابت کنند.

 به گزارش دویچه وله، در سال‌های اخیر شرکت‌های اینترنتی باعث کاهش درآمد انتشاراتی‌های سنتی و ورشکستگی شماری از آنها شده‌اند.

 برتلزمان و پیرسون همچنین امیدوارند که با شرکت جدید بخشی از بازارهای‌ در حال رشد، از جمله برزیل، چین و هندوستان را تسخیر کنند. توماس رابه (Thomas Rabe )، مدیر عامل برتلزمان می‌گوید: «ما با این اشتراک مساعی قادر به سرمایه‌گذاری بیشتر و مؤثرتر خواهیم بود».

 شرکت اینترنتی آمازون باعث کسادی بازار انتشاراتی‌های سنتی شده است

53 درصد شرکت "پنگوئن راندوم هاوس" با ده هزار کارمند و درآمدی حدود سه میلیارد یورو، متعلق به برتلزمان است و ۴۷ درصد آن به شرکت بریتانیایی پیرسون تعلق دارد.

 سرپرستی شرکت جدید را مارکوس دوله (Markus Dolhe ) به عهده می‌گیرد که از سال ۲۰۰۸ مدیر شرکت انتشاراتی "راندوم هاوس"، وابسته به برتلزمان است.

 مقر اصلی شرکت جدید نیویورک خواهد بود. تاکنون فعالیت‌های شرکت‌های راندوم هاوس و پیرسون در ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، استرالیا، آمریکای جنوبی، اسپانیا، چین و آفریقای جنوبی از این شهر هدایت می‌شد.

 

نخستین بار در اکتبر سال گذشته روزنامه‌ی "فایننشال تایمز" که وابسته به شرکت پیرسون است خبر ایجاد شرکت "پنگوئن راندوم هاوس" را منتشر کرد.

 اهمیت بازار آنلاین

 از آنجایی که بازار اصلی "پنگوئن راندوم هاوس" کشورهای انگلیسی و اسپانیایی زبان خواهد بود، این شرکت در کشورهای آلمانی‌زبان فعالیت نخواهد داشت.

 بازار کتاب‌های آلمانی‌زبان در سال‌های اخیر باثبات بوده و سالانه دست‌کم ۱۰ میلیارد یورو درآمد داشته است.

 در مقابل بازار کتاب در ایالات متحده و بریتانیا افت چشمگیری داشت. در این کشورها شرکت‌های انتشاراتی اینترنتی مانند آمازون رشد بالایی داشته‌اند و بخش قابل توجهی از مشتریان را به خود جلب کرده‌اند.

 افزایش محبوبیت کتاب‌های الکترونیکی در سراسر جهان

کارشناسان معتقدند که این روند رشد شرکت‌های اینترنتی ادامه دارد و اگر انتشاراتی‌های سنتی به اقدامات و ابتکارات تازه‌ای دست نزنند، بسیاری از آنها در آینده قادر به ادامه‌ی حیات نخواهند بود.

 به گفته‌ی مدیرعامل برتلزمان، ایجاد انتشاراتی مشترکی مانند "پنگوئن راندوم هاوس" اقدامی در این راستا است و باعث رشد شرکت‌های مادر (برتلزمان و پیرسون) خواهد شد.

   توماس رابه همچنین اعلام کرد که محور اصلی برنامه‌ی توسعه‌ی شرکت برتلزمان "حضور پررنگ‌تر در بازارهای در حال رشد و افزایش فعالیت‌های دیجیتال" است.

منتشر شده توسط دویچه وله در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۱ تير


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است




نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما: