رضاساداتی تولیدکننده و فروشنده زعفران در گفتگو با اخبار چاپ پیرامون دلایل عدم کیفیت مناسب بستهبندی در تولید زعفران اظهار داشت: بسته بندی زعفران در ایران فاقد استانداردهای لازم است و این امر به لحاظ موادی که باید برای بسته بندی بکار برودنیاز به تزریق گازی دارد که درون بسته بندی باید باشد تا ماندگاری محصول را بالا ببرد. در این خصوص سرمایه گذاریهای لازم انجام نشده است.
این فروشنده زعفران در توضیح این امر گفت:زمانیکه نیاز بازار داخلی بیشتر است . در اینصورت فروشندگان نمی خواهد آنها نسبت به ارتقای کیفیت بسته بندی محصولات خود گام بر دارند زیرا هزینه بالا می رود. به طور مثال زعفرانی که 15 هزار تومان در حال حاضر به فروش می رسد با یک بسته بندی لوکس قیمت آن تا 19 هزار تومان در هر مثقال افزایش می یابد باید دانست بازار بدون توجه به کیفیت محصول به دنبال قیمت تمام شده ی کمتر می باشد.
ساداتی دلایل عدم توفیق در صادرات مناسب را در مرحله اول، بازاریابی ضعیف برای محصول ایرانی در خارج ار کشور دانست و گفت: کیفیت بسته بندی فعلی به خوبی بازار داخلی را راضی می کند و به همین دلیل تولیدکنندگان سرمایه خود را صرف بسته بندی های با کیفیت نمی کنند .